Vrijstaande kamers in de tuin voor wonen, werken en welzijn. - inDlu

InDlu
vrijstaand, flexibel & inspirerend
Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

U werkt thuis en toch op kantoor, de ideale werkplek
 
Uw inDlu kantoor staat in de tuin. Iedereen die wel eens thuiswerkt aan die romantische keukentafel kent het wel. Uw partner is thuis en gaat stofzuigen of tv kijken. De kinderen zijn aan het spelen en hebben vriendjes mee. Weg is alle rust en u mist de effectiviteit waardoor u in de avond nog uw werk af moet maken. In uw tuin zit u heerlijk rustig te werken in uw eigen zakelijke omgeving. En toch kunt u even naar binnen lopen voor een vers kopje koffie of uw lunchpauze. U kunt thuis op uw eigen manier werken in uw eigen kantoor. Een inDlu is niet alleen te gebruiken als kantoor maar ook als atelier, praktijkruimte, studio of welke manier van werk dan ook die je thuis wil doen in afzondering met genoeg licht en ruimtelijkheid.
inDlu biedt een ideale inspirerende werkruimte. Met een zee van licht door de grote schuifpui en het daklicht. In uw inDlu kunt u heerlijk comfortabel en ontspannen werken. U staat niet in de file maar loopt even door de tuin. Met inDlu heeft u de zakelijke voordelen van aftrekbare BTW en afschrijving over meerdere jaren die u aftrekt van uw inkomen. Zonder dat u hoeft te voldoen aan de eisen van de Belastingdienst als een eigen opgang en eigen sanitaire voorzieningen. De inDlu biedt u op een stijlvolle, efficiënte en duurzame manier een ideale werkplek aan huis.
Elke inDlu wordt standaard compleet afgewerkt geleverd. Zo kunt u zonder omkijken direct gebruik maken van uw kantoor. U kiest zelf de afwerking van de buiten en binnenkant. Het stijlvolle hout of de moderne gevel panelen en een mooi afgewerkt interieur. U krijgt de werkplek die bij u past. Door het standaard meegeleverde houten dek sluiten we altijd netjes aan op uw tuin. Zo is een hele renovatie van uw tuin niet nodig.

Zakelijke voordelen
Naast dat u ongestoord kunt werken en uw kinderen misschien in de avond huiswerk kunnen maken in het kantoor, biedt de inDlu een uniek voordeel voor ondernemers. U kunt de investering in uw inDlu aftrekken van de belasting. De Belastingdienst eist verhuurbaarheid aan een derden van een kantoor voordat u deze af mag trekken. Praktisch betekent dit dat u een eigen opgang en eigen sanitair moet hebben in uw kantoor voordat u de investering af mag trekken.

Doordat wij de inDlu leveren op een stalen frame en deze niet ‘aard en nagel vast’ maken is het mogelijk de inDlu uit uw tuin te hijsen en naar een derde te verhuizen. Zo is het in principe mogelijk de hele unit door te verkopen / verhuren. U kunt de investering in uw kantoor zo over een aantal jaren afschrijven.
 
Copyright 2015. All rights reserved.
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu