Vrijstaande kamers in de tuin voor wonen, werken en welzijn. - inDlu

InDlu
vrijstaand, flexibel & inspirerend
Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

Hoeveel huis heeft u nodig? Minder huis is minder last en meer vrijheid voor u. inDlu levert diverse modellen Tiny House’s. Allemaal met de focus op een ultiem gevoel van licht en ruimte. U zoekt een klein huisje? Wij hebben prachtige tijdloze modellen!
De Tiny House Movement is komen overwaaien uit de Verenigde Staten. Begonnen in de jaren tachtig en groot geworden door de crisis in de huizenmarkt. Bij de groeiende drang naar groter en meer werden vraagtekens gezet. Een huis wordt in de VS Tiny genoemd beneden de 37m2. Maar er zijn geen wetten en plichten.
Een klein huis heeft meer voordelen dan enkel het geld. U kiest bewust voor de plaats om te wonen, de omgeving en de leefstijl van minder spullen. Onze kleine huizen bieden ruimte aan multifunctioneel gebruik van de ruimtes maar bovenal aansluiting op de omgeving. Met zijn enorme glazen schuifpui van vloer tot voorbij het plafond bent u één met uw omgeving. De dakramen maken uw huis tot een heerlijke lichte plaats om te wonen.
Tiny House is ook zeer gechtikt als tweede huis. Een Tiny House is het ideale vakantie verblijf. In tegenstelling tot de traditionele vakantie chalets zijn onze Tiny House’s niet gericht op binnen, maar juist het contact met buiten. Kom helemaal tot rust in uw favoriete omgeving en geniet van het comfort de inDlu u biedt.
Waar komt uw Tiny House inDlu?
Wij hebben een groot netwerk binnen de overheid. Voor veel gemeenten zijn Tiny Houses iets nieuws waar ze niet op voorbereid zijn. Naast het leveren van een Tiny House zijn wij ook goede adviseurs om namens u in gesprek te gaan met de gemeente waar u uw huis wil realiseren. Wij helpen in bemiddeling en begeleiding van het vergunningen en bestemmingsplannen traject.
 
Copyright 2015. All rights reserved.
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu