Over inDlu - inDlu

InDlu
vrijstaand, flexibel & inspirerend
Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

Kracht komt uit de mens. U heeft ruimte nodig, flexibiliteit en inspiratie om optimaal uw kracht te kunnen benutten. Gun uzelf de ruimte.

Wie
inDlu is een onderneming en samenwerking van Kristian Dansen en Ingo Horig

Wat we doen
Onze missie, onze visie, is u alle ruimte bieden, op de best mogelijke manier. Dat doen wij met fraaie en inspirerende ontwerpen waarbij licht en duurzaamheid de basis vormen en door het gebruik van de beste materialen. Wij maken ruimte waarmee u flexibiliteit krijgt en effectief kunt zijn.
 
Maatschappelijk
Ons succes is niet volledig met enkel goede inDlu’s maken.
Naast het bieden van optimale ruimte en flexibiliteit heeft inDlu een maatschappelijk doel. De traditionele Afrikaanse Zulu indlu vormt de inspiratie voor het ontwerp van onze inDlu. De multifunctionele aard en het eenvoudige maar kwalitatief sterke ontwerp komt rechtstreeks voort uit de traditionele indlu. Wij hebben een sterke band met Zuid Afrika en vinden het belangrijk iets terug te doen voor mensen die dat nodig hebben. Daarom schenken wij voor elke verkochte inDlu een deel van de winst aan een huisvestingproject om in Afrika huizen te bouwen.

Kernwaarden
inDlu is een product dat voortkomt uit de manier waarop wij kijken naar wonen, naar leven. Dicht bij huis, dicht bij de mens, optimaal flexibel, transparant, duurzaam, innoverend, vernieuwend en inspirerend. De hele productlijn, onze ontwerpen, onze manier van werken inDlu is wat we doen en waar we voor staan.
 
Doel
InDlu heeft als doel het bieden van maximale flexibiliteit bij veranderende woonwensen. Door het gebruik van hoogwaardige duurzame materialen en het lichte ontwerp bent u verzekerd van de hoogste kwaliteit die er in de markt te krijgen is.
Wat krijgt u? Ruimte! Gemaakt van de hoogste kwaliteit en doordacht ontworpen. Wij werken samen met ketenpartners die allemaal onze filosofie onderschrijven.

Samenwerking(en)
De visualisaties van alle inDlu's zijn gemaakt door onze samenwerkings-partner Ben Boon van www.3D-dots.nl

 
Copyright 2015. All rights reserved.
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu