Vrijstaande kamers in de tuin voor wonen, werken en welzijn. - inDlu

InDlu
vrijstaand, flexibel & inspirerend
Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

Een definitie van thuis is “de woning waar je woont en waar je je prettig voelt.” Wanneer voor ouderen mobiliteit afneemt wordt de wereld snel kleiner. Thuis is dan belangrijker dan ooit. Maar als zelfstandig wonen moeilijker wordt is er hulp nodig. inDlu Mantelzorg biedt de mogelijkheid voor ouderen en hulpbehoevenden om zelfstandig te blijven met hulp uit het eigen sociale netwerk. Met een Mantelzorgunit of Mantelzorgwoning in de tuin van de mantelzorger brengt inDlu de hulpbehoevende en mantelzorger bij elkaar. De zelfstandigheid blijft behouden doordat het wonen gescheiden blijft en ieder een eigen thuis houdt. Toch bent u dicht bij elkaar in een vertrouwde omgeving, maar wel zelfstandig.
inDlu biedt de perfecte ruimte om de zorg te bieden. Een mindervaliden badkamer en een ruime slaapkamer zijn nodig om zorg te kunnen bieden. Maar inDlu legt de nadruk niet alleen op zorg maar juist op gevoel van thuis. Wij bieden geen kale zorgunit, inDlu geeft u een plek voor wonen, een plek om te leven. Het gevoel van ruimte, het contact met buiten, de wolken, de zon, dat maakt kwaliteit van leven.
inDlu heeft als doelstelling u te ontzorgen in het realiseren van een goede en prettige mantelzorgomgeving voor alle hulpbehoevenden. Ons stijlvolle en onderscheidende ontwerp straalt kwaliteit en luxe uit. Elke inDlu Mantelzorg is een positieve lichte ruimte. De enorme schuifpui van de grond tot voorbij het plafond geeft een ongeëvenaarde beleving van ruimte. Onze inDlu’s Mantelzorg plaatsen wij voor mantelzorg, maar ook voor het gebruik daarna. Wanneer de mantelzorg functie vervalt blijft de inDlu staan om u ruimte te bieden als kantoor, atelier, tv kamer, of guesthouse.
Mantelzorgunit of Mantelzorgwoning
Bij inDlu heeft u de keuze tussen een inDlu Mantelzorgunit en een inDlu Mantelzorgwoning. De inDlu Mantelzorgunit is 30 m2 en bestaat uit een mindervaliden badkamer en een ruime slaapkamer. De slaapkamer is ruim uitgevoerd en biedt voldoende om naast het bed een zitje te maken. De inDlu Mantelzorgwoning is er vanaf 40 m2 en heeft een mindervaliden badkamer, slaapkamer en woonkamer. In de woonkamer zit een pantry zodat de bewoner(s) zoveel mogelijk onafhankelijk kunnen leven. Er is ruimte om bezoek te ontvangen en bijna zelfstandig te leven. Op aanvraag is de inDlu Mantelzorgwoning groter leverbaar. Bijvoorbeeld bij bewoning door twee mensen.
 
Copyright 2015. All rights reserved.
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu