maatwerk inDlu's - inDlu

InDlu
vrijstaand, flexibel & inspirerend
Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

Maatwerk in uitvoering en afwerking

Wij hebben voor iedere inDlu drie gevelafwerkingen en drie ontwerpen voor de binnenkant ontworpen. Natuurlijk houden wij rekening met uw wensen. Er is erg veel mogelijk. Voor zowel andere typen gevelbekleding als binnenkant. Zo zijn er bedrukbare panelen zodat u elke afbeelding of foto op kunt nemen als gevelbekleding. Wij hebben van de materialen hout, metaal en steen een keuze gemaakt voor de inDlu. Maar er zijn natuurlijk honderden soorten die ook te overwegen zijn. Dit kan als u bijvoorbeeld een specifieke uitstraling zoekt passend bij uw huis of tuin.
 
Voor de binnen afwerking werken wij samen met een vaste stylist. Hij kan u adviseren over alle soorten vloeren en wanden afwerking. Ook is het mogelijk om speciaal op maat gemaakte binnen zonwering uit te zoeken die past bij de door u gewenste inrichting.
 
Wij kunnen de inDlu leveren met een houten dek. Zo kunt u ook zonder grote tuinverbouwing uw inDlu schitterend uit laten komen. Uw inDlu heeft dan in de zomer een buiten terras zodat u optimaal kunt genieten van uw ruimte.
 
Voor in de inDlu is een speciaal ontworpen wandmeubel te krijgen. U kunt extra bergruimte combineren krijgen zonder concessies te doen aan uitstraling en kwaliteit.
 
Maatwerk ontwerp
Kunt u zich niet vinden in de drie ontwerpen? Wilt u aanpassingen in de afmetingen of heeft u speciale wensen. Ook dit is mogelijk. Wij vinden het leuk uw wensen werkelijkheid te laten worden binnen de inDlu waarden.

 
Copyright 2015. All rights reserved.
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu