inDlu 20 - inDlu

InDlu
vrijstaand, flexibel & inspirerend
Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

inDlu 20

De inDlu 20 als kantoor met een vergaderruimte of juist een bankje om ontspannen stukken door te lezen of een gesprek te voeren. Misschien wilt u wel een thuisbioscoop maken met een groot scherm, goed geluid en echte bioscoop stoelen. Of het nu is voor een gebruik als kantoor, atelier of hobbyruimte. U heeft een extra kamer bij uw huis. Het perfecte kantoor in de tuin. De inDlu is een kamer en geen schuur. Bent u van plan uw schuur te vervangen voor een inDlu? Ook dan blinkt inDlu uit in stijlvolle efficiëntie. Het is mogelijk om een kast of zelfs een hele schuur in de inDlu op te nemen. Hetzelfde ontwerp wordt dan doorgezet en u heeft meerdere opties om een kleine kast of een volledige schuur met eigen ingang op te nemen in het ontwerp. Informeer gerust naar de innovatieve mogelijkheden. 
U heeft de keuze uit een uitvoering van duurzaam hout, zinken panelen of rockpanel. De voorbeelden van iedere uitvoering vindt u hierboven. De binnenkant is verkrijgbaar in de uitvoeringen: modern, warm, klassiek. Natuurlijk zijn er voor zowel de binnenkant als buitenafwerking maatwerk oplossingen mogelijk.
De inDlu 20 heeft een inhoud van 54 kubieke meter. Een reguliere kleine ruimte kan snel te koud of te heet worden. De isolatie van de inDlu 20 is superieur. De speciale SIP panelen hebben een isolatielaag van maar liefst 14 cm en bieden toch een slanke bouwconstructie. Wij leveren elke inDlu met een groendak voor het warmte-isolerende effect. Door de verdamping hebben groendaken een gunstig effect op de temperatuur in het gebouw. In de winter heeft het een isolerende werking die met de weersomstandigheden wisselt van effectiviteit. In de zomer is het frisser en aangenamer doordat de oppervlaktetemperatuur van het dak minder hoog oploopt dan bij een plat dak.
Afmetingen
- Buitenmaat ca. 2,7m x 3,7m
- Binnenmaat ca. 2,4m x 3,4m

Bouwkundig
- Fundering situatie afhankelijk
- Volledig geïsoleerd
- 3-delige schuifpui
- Ruim Daklicht
- Zijraam
- Achterraam (optioneel)
- Mos-sedum dak

Gevel (keuze)
- Rockpanel panel
- Houten geveldelen
- Zinken panelen
Installaties
- Ventilatie
- Koeling (optioneel)
- Vloerverwarming
- Verlichting
- Elektra aansluiting

Bouwfysisch
- Energieprestatie RC=4,5
- Akoestiek

Beveiliging
- SKG keurmerk pui
- Beveiligingsinstallatie
Interieur
- Vloerafwerking
- Wandafwerking
- Plafondafwerking
- Bureau

Terras
- Composiet terrasdelen

Overige kenmerken
- Duurzaam
- Onderhoudsarm
Vanaf Prijzen

InDlu 20 € 54.500,- incl. BTW 
(incl. fundering, afwerkingen, elektra, terras en plaatsing) 

 
Copyright 2015. All rights reserved.
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu